Гра


4: 1

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Голоскоков С.




Про гру:

На старті минулорічного сезону суперники зустрілися в 1-му турі чемпіонату в Другій лізі. Тоді стараннями братів Блажиєвських перемогу 3:1 відсвяткувала «Забіяка» (в сезоні 18/19 «куми» виступали в кольорах ковбасно-м’ясного бренду), а за підсумком протистояння присутні на матчі любителі футзалу в один голос заявили, що стали свідками поєдинку майбутніх призерів «регулярки», адже за змістом саме ця гра стала найцікавішою у минолорічному стартовому турі. Вболівальники не помилилися, адже саме ці суперники зіграли у фіналі плей-офф, де за сумою трьох поєдинків 2:1 (1:5; 1:0 та 3:0) переміг «кумовський» колектив. В нинішньому сезоні команди стартували по різному. Хорівський колектив драматично поступився другій «Ікві», а лучани без проблем розібралися із земляками з клубу «Олімп».

Розпочали суперники активно та з бажанням, що відверто зашкалювало – за кілька хвилини на табло вже горіли цифри 4:2, але не голи, а фоли. Спроби забити швидкий гол наражалися на впевнену гру голкіперів. Особливо запам’яталися карколомні стрибки 5-го номера хорівців Олександра Клецора, котрий із такою незвичною цифрою на воротарському светрі неодноразово творив дива після убойних пострілів суперників. Навіть стійка воріт також допогала молодому кіперу, який був визнаний кращим гравцем матчу та можливо колись займе цей пост у першій «Надії». Але й він був безсилим за хвилину до перерви, коли Дмитро Стоянович таки відкрив рахунок потужним ударом.

Відпочинок явно пішов на користь підопічним Віктора Ревка. Ледь не в першій атаці екс-«козачок» Михайло Кисельов рівновагу відновив. І на досягнутому номінальні господарі майданчика зупинятися не стали і Андрій Никитюк пробив Ігоря Манілова, а ближче до фінального свистка саме він завершив комбінацію партнерів та оформив дубль. Почин колеги підтримав Михайло Кисельов, котрий також забив свій другий м’яч у грі та встановив остаточний результат 4:1.

Таким чином «Надія-2» здобула свою першу перемогу, а «кумовський» колектив втратив перші очки у сезоні та всерйоз задумався про скоріше повернення свої виконавців із закордонних робітничих вояжів.