Гра


1/8

Кубок Прогресу, Центральний Майданчик
5: 1

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./Герасимчук В.




Про гру:

Зустрічались представники однієї, а саме третьої ліги. Свої стартові поєдинки у чемпіонаті команди розпочали досить не погано. «Атлетік» з перемоги, а «Приват» з нічиєї, так що кожен з колективів небезпідставно  надіявся на вдалий старт у Кубку.

Старт поєдинку був за хлопцями з Рівненщини. Павло Старушкевич, Володимир Євтухов та Андрій Місюкевич зуміли влучними ударами відкрити рахунок уже у дебюті зустрічі.

Маючи таку комфортну перевагу, млинівці впевнено контролювали м’яч та завдавали разючих атак «банкірам». Слід віддати належне біло-зеленим. Вони старались відповідати опоненту і таки зуміли дещо курйозним м’ячем Вадима Іванюка з кутового скоротити рахунок у зустрічі, та на перерву все ж команди пішли за гольової переваги «Атлетіка».

Другий тайм розпочався з рівної гри. Млинівців влаштовував рахунок, то ж вони віддали ініціативу «Привату», надіючись підловити їх на контратаках. І ця тактика спрацювала. Денис Фоменко та Роман Зух зуміли таки втекти у відрив, та збільшити рахунок у зустрічі.

Після цього команди просто догравали зустріч. Фінальний свисток арбітра зафіксував впевнену перемогу «Атлетіка».