Гра


1/8

Кубок Прогресу, Центральний Майданчик
4: 1

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Герасимчук В.




Про гру:

Волею жеребу зустрічались ще одні представники різних ліг. Якщо брати рейтинг, то тут перевага була за «акцентівцями», які мало того що є більш титулованими, але і впевнено стартували у другій лізі, одразу ж зайнявши першу сходинку у турнірній таблиці.

Любешівці теж виграли першу зустріч, то ж надіялись продовжити приємну ходу також і на грі Кубку. То ж поєдинок очікувався цікавим та захоплюючим.

Скажу наперед, таким він і виявився. Початок гри був за любешівцями, які ударом Олександра Цяка відкрили рахунок, на що одразу відповів Андрій Кальчик. Зав’язалась справжня чоловіча гра, де ніхто не хотів поступатись, і коли здавалось що команди так і підуть на перерву при нічийному результаті, гравець «Акценту» Роман Крот зумів замкнути простріл на дальню стійку суперника.

Друга половина зустрічі розпочалась з обопільних атак, де забити могла як одна, так і інша команда. В цей напружений момент гравець «Акцента» Володимир Третьяк зумів відзначитись у воротах опонента, і хлопцям з берегів Прип’яті прийшлось геть сутужно.

Закріпив успіх червоних граючий тренер команди Олександр Антонюк. Перемога «Акцента», і вихід у чвертьфінал Кубка Прогресу.