Гра


1/8

Кубок Прогресу, Центральний Майданчик
42: 23

Удари по воротах:

12
:
11

Удари у рамку воріт:

9
:
11

Сейви:

7
:
11

Фоли:

5
:
5

Силюк Григорій, Бугайчук Сергій, Котельчук Ігор




Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Герамчук В.




Про гру:

Ще однією грою «прогресивного» кубку стала зустріч між ФК «Духче» та командою з назвою «Олам Кесеф Спорт». Колективи знаходяться у різних «вагових дивізіонах», де більшим «ваговиком» все ж є духнівченські футзалісти. Тим більше, що стартову зустріч рожищенці перемогли, що не скажеш про «Олам Кесеф Спорт», який поступився у першій грі чемпіонату. Ото ж у кубковому поєдинку фаворитами були чорно-білі.

Та на ділі виявилось трішки по іншому. Гравці «Олам Кесеф» зуміли дати гідний бій опоненту, так що в першому таймі віддати перевагу будь-якій з команд було важко. Також дуже вдало діяли «стражі воріт» команд, так що після першої половини гри м’ячів глядачі так і не побачили.

Не встигла хвилинна годинникова стрілка зробити і оберт у другому таймі як глядачі побачили м’яч. Це Ігор Єпіфанов з «Олам Кесеф» зумів влучним ударом відкрити рахунок.

Після цього почався справжній «бойок». Команди «рубались» за кожен м’яч, намагаючись вижати максимум в кожному ігровому епізоді. Це вдалось гравцю «Духче» Євгену Поліщуку, який замкнув вдалу комбінаційну атаку своєї команди. Одразу ж переможну ходу чорно-білих підтримав Віктор Олінчук і вже червоні побігли всією командою відігруватись, і таки змогли це зробити. Тарлан Гаджиєв зумів таки перевести гру до серії шестиметрових.

У «футзальній лотареї» доля таки усміхнулась хлопцям з «Духче», які зуміли влучніше пробити шестиметрові удари.