Гра


1/8

Кубок Волині, Майданчик ПАРКЕТ
6: 0

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./ Кузнецов Д.




Про гру:

В останньому матчі між цими командами наприкінці позаминулого сезону «Торпедо» у видовищному матчі завершило для себе Суперлігу, обігравши «Хорів» - 5:4. Утім, хоч цей чемпіонат обидві команди розпочали розгромними поразками у найвищому дивізіоні, кубковий матч довів, що цього сезону вони будуть боротися за виконання різних завдань.

Заведеність «Хорова» на гру була помітна ще в дебюті поєдинку, а Іван Мучак досить швидко відкрив рахунок влучним ударом з розвороту – 1:0. Прицільно також пробивали по воротах Юрія Фіщука і Сергій Трикош з Андрієм Драголюком, щоправда, і у відповідь з дуже вигідної позиції не влучив у ворота Нестор Мищук. А під кінець тайму «Хорів» таки почав реалізовувати свої можливості. Спочатку Вадим Видихай здорово розібрався у ситуації після розіграшу кутового, потім Дмитро Жигулін упевнено реалізував контратаку своєї команди, а насамкінець потужним ударом не залишив шансів кіперу Трикош – 4:0. До честі гостей, до перерви вони могли скоротити відставання у рахунку, однак Антон Качина не виграв дуель у голкіпера «біло-синіх» Павла Чемериса.

Другий тайм пройшов у численних спробах «торпедівців» повернутися у гру – хороші нагоди для цього не реалізували Тарас Бондарчук та Олег Кодлубай. Утім, ігрова дистанція таки розставила усе на свої місця, а реалізовані шанси Андрієм Драголюком та Сергієм Трикошем встановили підсумковий рахунок матчу – 6:0.