Гра


1/8

Кубок Волині, Майданчик ПАРКЕТ
1: 6

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./ Кузнецов Д.




Про гру:

Новачкам Вищої ліги в Кубку Волині випав дуже непростий суперник – «динамівці» завжди непередбачувані, однак їх зіграність та розуміння одне одного, на відміну від відчутно оновленого «Рятівника», не піддається ніяким сумнівам. Забігаючи наперед, клас «Динамо» таки дався взнаки на матчевій дистанції.

У першому таймі, щоправда, на майданчику точилася досить-таки рівна боротьба, а на моменти Леоніда Єфремова та Богдана Понагайби господарі сміливо відповідали неточними ударами Дмитра Журавського та Олександра Якимчука. Утім, до перерви «динамівці» таки відкрили рахунок – Єфремов ударом із середньої дистанції низом застав зненацька Станіслава Анісімова – 0:1.

У другому таймі голкіперу «Рятівника» також довелося добряче попрацювати – зокрема після удару Андрія Бойка головою. А от після виходу віч-на-віч з воротарем Миколи Казмірука рахунок знову змінився – 0:2. Андрій Мельник міг швидко скоротити відставання у рахунку, однак влучив у стійку, а от Роман Киценюк господарів не вибачив, влучивши у ціль з гострого кута. Олександр Якимчук повернув «Рятівник» до гри точним ударом – 1:3. Утім, кінцівка поєдинку стала бенефісом «динамівців». Спочатку як професор зіграв Леонід Єфремов, який чітко пробив у ціль з-під захисника, а Богдан Понагайба та Роман Киценюк тільки довершили упевнений прохід «Динамо» в наступний раунд Кубка Волині – 1:6.