Гра


1/8

Кубок АМФВ, Майданчик ПАРКЕТ
22: 23

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Онищук Ю.




Про гру:

У черговому матчі 1/8 фіналу Кубка АМФВ зустрічалися добре знайомі вболівальникам колективи ФК «Мар’янівка» та «Луцьктепло».

З перших секунд до справи взялися саме горохівчани, наносивши удар за ударом по воротах суперника, де впевнено діяв голкіпер жовто-червоних Сергій Запорожець. І вже на 6 хвилині матчу, захопившись черговою атакою «волинські хорвати» припустилися жахливої обрізки, і отримали небезпечний контрвипад 2 в 1, але голкіпер «Мар’янівки» впевнено зіграв та відвів небезпеку від власних воріт. А як говорить давнє футбольне прислів’я «не забиваєш ти – забивають тобі»! Що і підтвердив Юрій Бабеляс – гравець команди «Мар’янівка», який влучним ударом під поперечину завершив контратаку. Саме з таким рахунком команди пішли на перерву.

На другий тайм команди вийшли ще більш заряджені на  боротьбу, що і підтверджували події на майданчику. Після вдалого проходу по флангу Едуард Макогон потужно пробив низом повз голкіпера зрівнявши рахунок. За кілька миттєвостей Олександр Шавала впритул розстрілював ворота Романа Парадухи, але кіпер впевнено відіграв на останньому рубежі виконавши чудовий сейв.

Ініціатива у матчі перейшла до ніг «тепловиків»,  а підопічні Сергія Магери захищалися та гостро контратакували. Чим і скористався все той же прудкий Юрій Бабеляс вивівши свій колектив вперед влучним ударом під стійку 2:1. Гра йшла до завершення, здавалось перемога вже у «кишені». Але прикра гра рукою у власному штрафному майданчику за 16 секунд до закінчення матчу призвела до призначення «6-ти метрового» удару, який реалізував досвідчений Василь Єфімчук.

Матч завершився бойовою нічиєю, але по регламенту змагань у разі нічийного результату пробивається серія післяматчевих пенальті. Де влучнішими виявилася луцька команда,  яка крокує в наступний раунд Кубку АМФВ.