Гра


1/8

Кубок АМФВ, Майданчик ПАРКЕТ
4: 2

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Корпош Р.




Про гру:

Недільний поєдинок Кубку АМФВ зачаровував вивіскою – Волинь-АТО і Іква Млинів. Команди добре знайомі один одному по різних лігах, адже багато гравців пересікаються у різних іпостасях. Номінально Іква була фаворитом поєдинку, адже вона знаходиться і у лізі рангом вище, і здобула перемогу в першому турі над дуже сильним суперником. Атовці теж піднялися у Другу лігу за результатами минулого сезону та ставлять амбітні плани, благо колектив для досягнення цілей у них є.

Сама ж гра розпочалася стрімко – уже на перших хвилинах команди обмінялися голами Володимира Горохоля та Олександра Рудика. Нервовість поєдинку продовжилася до самої перерви, адже відзначитися могли обидва колективи, але на табло так і лишилося 1:1.

Після перерви більшу волю до перемоги проявили волинські атовці – два елегантні голи Сергія Прика у дев’ятку та точний постріл Олександра Батюка змусили сильно понервуватися коуча з Млинова Сергія Вишневського. Як він не намагався «завести» підопічних, але лише гол Олександра Рудика вдалося витиснути до завершення поєдинку. Не допомогла і гра з п’ятим польовим – Іква припиняє боротьбу за Кубок АМФВ, а от Волинь-АТО має у своєму активі вже другу перемогу у новому сезоні.

Кращими у матчі стали:

Прик Сергій – Волинь-АТО

Олександр Рудик – Іква-2 Млинів