Гра


1/8

Кубок АМФВ, Майданчик ПАРКЕТ
1: 7

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Івахненко В.




Про гру:

17 листопада недільного ранку, коли ще місто спить, в СК «Арена Спорт»  команди «West Side» та ФК «Топільне» відкривали кубковий день. Колективи у минулому сезоні зірок з неба не хапали та завершили чемпіонат у хвості турнірної таблиці, хоча подопічні Андрія Коровіцкого у Першій лізі, а червоно-білі у Другому дивізіоні області, і забігаючи наперед - різниця у класі відчувалась по ходу всієї гри. Ще не закінчив делегат матчу Валерій Івахненко знайомити зі складами команд нечисленних глядачів, а вже прудкий Володимир Майструк відкриває рахунок - 1:0 на користь «синіх». Другий гол не забарився - Павло Деркач замкнув простріл на дальню штангу - 2:0.

Першого небезпечного моменту вболівальники «західників» чекали аж до 4-ї хвилини - пробивав по рамці Віталій Мельничук. На що гравці ФК «Топільно» відповіли кількома небезпечними атаками.  В одному з таких випадів дива реакції продемонстрував Володимир Кухарчук, котрий не є номінальним воротарем у команді, але зміг замінити штатного кіпера і грамотно керував захистом. По завершенню гри Володя, незважаючи на результат, був визнаний кращім гравцем своєї команди. Кінець першого тайму за накалом та подіями, що відбувались на майданчику ,був окрасою всього матчу. На красень гол  швидкого Павла Деркача - Олег Собковський відповів разючим пострілом, а ще за мить червоно-білі мали скорочувати рахунок до мінімума. Проте свисток першого арбітра зустрічі Володимира Журібіди зафксував рахунок першого тайму 1:3 на користь ФК «Топільно».

Друга половина зустрічі пройшла під диктовку «синіх». Ще чотири рази «селект» побував у воротах червоно-білих. Нечисленний склад «Вест Сайду» (хлопці грали з однією заміной) не дозволив провести другий тайм на великих швидкостях. Команда  у атаці нагадала про себе тільки нереалізованим пенальті у кінці зустрічі - тому і маємо рахунок 1:7.Далі за Кубок АМФВ продовжить боротьбу ФК «Топільно» а футзалісти з клубу «West Side» зосередяться виключно на Чемпіонаті Волині.