Гра


1/8

Кубок Волині, Майданчик ПАРКЕТ
0: 2

Удари по воротах:

7
:
14

Удари у рамку воріт:

2
:
8

Сейви:

3
:
0

Фоли:

5
:
7

Попко Максим, Хомич Олена, Дмитрук Андрій




Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Голоскоков С.




Про гру:

Фарм-клуб «Любарта» у «регулярці» стартував з мінімальної перемоги 1:0, а його однокласник по Вищій лізі «Теремно Хліб» розібрався з ХФК «Фіміам» 4:2. Випробування 1/8-ю Кубку Волині мало підтвердити амбіції команд щодо готовності до випробування елітною компанією учасників волинського чемпіонату.

Завершальний поєдинок суботнього ігрового дня за змістом поступався епічному протистоянню першого «Любарта» проти «Вотрансу», але емоційна складова була не гірша за суперліговську кубкову дуель. Відповідно гострих моментів не бракувало. Суперники з бажанням атакували та били по воротах з різних позицій та дистанцій.

Перший гол у зустрічі стався за 3 хвилини до відпочинку, коли прудкий Максим Ядловський проштовхнув «селект» у сітку господарів. Цей гол виявився єдиним до перерви.

В другому таймі Максиму Ядловському знадобилося 3 хвилини, аби оформити дубль та закласти фундамент для перемоги, що була підсумована саме рахунком 2:0. На останній хвилині молоді «любартівці» проекспериментували з грою в п’ять польових гравців, але без гольових здобутків. У чвертьфінал покрокував клуб луцьких «хлібопіків».