Гра


1/8

Кубок Волині, Майданчик ПАРКЕТ
3: 1

Удари по воротах:

17
:
20

Удари у рамку воріт:

11
:
9

Сейви:

7
:
6

Фоли:

7
:
11

Хомич Олена, Дмитрук Андрій, Попко Максим




Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Голоскоков С.




Про гру:

Долею жеребу два клуби, котрі зустрічалися у стартовому поєдинку Регулярного чемпіонату, зійшлися на першому етапі кубкових перегонів. Саме «Вотранс» та «Любарт» у середу 13 листопада зібрали аншлаг на трибунах СК «Арена Спорт» та подарували справжній ігровий трилер під назвою (з легкої руки креативного Сергія Магери) «футбікі vs мінікі». Перемогу з мінімальним рахунком 4:3 відсвяткували підопічні Юрія Волошина, хоча в складі транспортників вистачало виконавців, котрі мають чималий досвід виступів на футзальних аренах у складі лігових команд Чемпіонату України. Тим цікавіше було спостерігати за матчем через кілька днів після першої зустрічі.

Жодної секунди на розвідку – суперники відразу включили максимальні швидкості та почали шукати підходи до воріт. Щоправда дебют зустрічі стартові четвірки провели доволі нервово і часто помилялися у простих ситуаціях. Далі гра вирівнялася та перейшла в обмін позиційними атаками. В середині тайму «Любарт» розкреслив комбінацію, яку завершував дует Сергій Піддубний – Владислав Козачок, але м’яч у сітку так і не потрапив. Як і в епізоді, коли Артем Назарчук завершував награний стандарт гостей.

За законами неписаного футбольно-футзального правила «селект» влетів у протилежні ворота. Антигероєм останніх хвилин першого тайму став «любартівець» Роман Кузьмич, котрий встиг отримати два попердження поспіль і залишити ФК у меншості. Гравці «Вотрансу» майстерно скористалися чисельною перевагою і досвідчений Ігор Малиш відкрив рахунок. Під завісу тайму у «Любарта» стався 6-й фол і дабл-пенальті взявся виконати Микола Коляда, але за гостей зіграла стійка воріт і команди пішли на відпочинок.

В другій половині гри стійка воріт знову допомогла Євгену Кречковському вийти переможцем у мікро-дуелі з Валентином Кривицьким. Але ніщо не змогло ще за хвилину завадити Олександру Гергелюку, коли його майстерний удар завершився голом у дальній верхній кут.

Відповідь «чорних» не забарилася, але з пострілом впритул Сергія Вишневського впорався голкіпер «транспортників» Роман Перлов, а активний Антон Дригульський після розіграшу кутового не влучив у рамку. Розмочити рахунок «Любарту» вдалося на 21-й хвилині, коли Сергій Вишневський зумів «накрутити» свого візаві на правому фланзі атаки та низом відправити м’яч у сітку.

За три хвилини до закінчення основного часу суперники вибрали ліміт фолів і стали грати обережніше. А ще за хвилину самим розторопним на п’ятачку гостей виявився кращий гравець матчу у складі «Вотрансу» Микола Коляда і рахунок став 3:1. Гра з п’ятим польовим на останніх хвилинах поєдинку виглядала ефектною, але ефективною так і не стала. Підопічні Юрія Волошина вдруге поспіль підтвердили свої амбіції претендентів на головний футзальний трон Волині.