Гра


2: 6

Хронометрист / Делегат:

Ховайло Т./ Герасимчук В.




Про гру:

Дивлячись ігри Ярмарку футзалу, в якому «Стир» з Демидівки показав дуже хорошу гру, здавалось що у хлопців з Рівненщини не буде проблем з зовсім ще молодою командою з Горохівського району. Та вийшло зовсім по іншому. Червоно-чорні з перших хвилин зустрічі почали активно пресингувати суперника, і вже в дебюті зустрічі Давид Корнійчук зумів відкрити рахунок, чим дещо спантеличив гравців «Стира».

Час ішов, а малюнок гри не мінявся. Горохівчани активно пресингували, на що футзалісти з Демидівки старались хоч якось огризатись. Їм це вдалось завдяки граючому тренеру та спонсору команди Сергію Цимбалюку, який завдяки індивідуальним діям зумів втекти від захисників і вдало положити «шкіряного» точнісінько під дальню стійку воріт суперника. Та все ж з кожною хвилиною перевага пірванецьких футзалістів ставала все відчутнішою, і завдяки дублю Владислава Блащука та Максима Симчука на перерву команди пішли з комфортною перевагою ФК «Пірванче».

Нічого не помінялось і у другому таймі. «Пірванецький каток» буквально пройшовся по команді з Демидівки, не залишивши останній практично ніяких шансів. Слабкою втіхою для синьо-чорних став м’яч Миколи Волянюка. Героєм зустрічі став гравець ФК «Пірванче» Владислав Блащук, який оформив «покер» у зустрічі.