Гра


6: 0

Хронометрист / Делегат:

Щербяк К./ Герасимчук В.




Про гру:

Дивлячись на стартові склади обох колективів, в око кидалось багато знайомих прізвищ, і хоча команди були дебютантами, по футзалістах, які в них виступають, новачками вони точно не були. Як і личить вже «погравши» футзалісти обох команд впевнено розпочали зустріч. Кожен з колективів розумів, що для перемоги потрібно вдало стартувати у поєдинку, то ж з перших хвилин розпочалась справжня вперта чоловіча боротьба. Ніхто не хотів уступати, то ж у кожній з ігрових ситуацій була боротьба, як кажуть «до крові».

Воротарі обох команд працювали на повну потужність, і об’єктивно кажучи їм це досить не погано вдавалось. Це продовжувалось практично до кінця тайму, коли Богдан Наконечний з «Вілії» зумів красивим дальнім ударом у «дев’ятку» відкрити рахунок у зустрічі. В кінці тайму хлопці з ДПЗ могли зрівняти рахунок, але дабл-пенальті був пробитий вкрай не вдало.

Нічого не помінялось і у другій половині. Все такий же цікавий атакувальний футзал,  в якому все ж більше «підфартило» «аграріям». М’ячі в котрих забили Микола Мельник та Дмитро Биць. Після цього гра практично добігла свого завершення. Маючи таку комфортну перевагу, гравці «Вілії» просто догравали зустріч підловлюючи суперника на контратаках. Довершили розгром «Фенікса» Андрій Ференц та Дмитро Биць. Впевнена перемога «Вілії» та перші залікові бали у свою скарбничку.