Гра


4: 0

Хронометрист / Делегат:

Щебрик К./ Герасимчук В.




Про гру:

Зустрічались ще одні дебютанти чемпіонату Волині: представники агрофірми «HAWEST» з с.Підлозці Млинівського району та представники мережі супермаркетів «7-23» «Клевер Сторс» м.Луцька. На превеликий жаль номінальні гості розпочали його в не найкращому настрої, так як один з організаторів команди Станіслав Філімонов напередодні трагічно загинув в автомобільній катастрофі, і цей дебютний поєдинок команда присвятила його пам’яті. На гру колектив вийшов в чорній формі, віддаючи шану людині яка багато зробила для популяризації футзалу на Волині.Та життя продовжується, як і наступні футзальні поєдинки.

Гра розпочалась на невисоких швидкостях, де відкрити рахунок могли як одна так і інша команди. Та тут більше «підфартило» рівненчанам, котрі в одній із атак зуміли ударом Олександра Згоранця відкрити рахунок у зустрічі, а також як виявилось і всього першого тайму.

Такий результат абсолютно не входив у плани «торговельників», які дуже активно розпочали другу половину і планомірно «розгойдували» «захисні редути»  зелено-білих. Та час невблаганно летів, а засмутити воротаря «аграріїв» так і не вдавалось.

Натомість в одній з контратак Сергій Костюков зумів підловити суперника. На цьому неприємності для «Клевер Сторс» не закінчились. Автогол практично зупинив всі надії команди на позитивний рахунок у цій зустрічі.

Після цього суперники практично догравали поєдинок, а м’яч Вадима Остапчука поставив масну крапку у цій зустрічі.