Гра


2: 1

Хронометрист / Делегат:

Герасимчук В./ Щербяк К.




Про гру:

Ось і наступив довгоочікуваний для всіх поціновувачів футзалу Волині старт Чемпіонату області з футзалу серед команд Четвертої ліги. Найцікавішим фактом є те, що в цьому році в лізі стартували всі дебютанти, так що команди були «темними конячками» для всіх шанувальників гри.

Як і очікувалось, початок зустрічі розпочався з позиційної гри, та намагань колективів відіграти   на «0» в захисті. Як показав час, суперники демонстрували досить пристойний рівень гри, як для дебютантів, та все ж початок зустрічі був більш вдалий для захисних ланок команд, ніж для атакувальних. Було дуже багато боротьби, бо кожна з команд прагнула вдало стартувати у сезоні намагаючись набрати перші залікові бали у стартовому поєдинку. Та всі атакувальні потуги суперників у першому таймі виявилися марними, так що на перерву опоненти пішли з нулями на табло.

Друга половина розпочалась дуже активно, і вже на початку тайму «респектовець» Олег Потрапелюк відкрив рахунок, і увійшов в історію як автор першого м’яча нового чемпіонату серед команд четвертої ліги. Його почин продовжив Вадим Коханюк і команді «БусМаркет» стало дуже важко надіятись на позитивний результат гри. До того ж надійну гру демонстрував воротар синьо-білих Роман Олексійчук, який зводив нанівець всі атакувальні потуги червоно-чорних.

Слід віддати належне «БусМаркету», вони прикладали максимум зусиль щоб відігратися, в кінці тайму Володимир Крупнік зумів скоротити рахунок, але на більше номінальних гостей не вистачило.