Гра


1: 0

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Кузнєцов Д.




Про гру:

У Вищій лізі цього сезону зібралося чимало цікавих та нових колективів. У першому турі зустрілися якраз двоє з них – новостворений «Любарт-2», який серйозно укомплектований та заявив про себе на передсезонних турнірах, а також «Модерн-Експо», який піднявся до «вишки» з Другої ліги, зробивши неймовірний стрибок по рівню змагань. І, забігаючи наперед, «заводська» команда аж ніяк не виглядала зайвою на новому рівні.

Гра вийшла більше тактичною, адже обидві команди досить непогано захищалися, і по-справжньому стовідсоткові моменти виникали біля воріт обох команд досить рідко. І все ж вони були – Денис Рудик з «Любарта-2» не реалізував у першому таймі два виходи віч-на-віч з голкіпером. У другому випадку він навіть зумів уже обіграти воротаря, однак підстрахував захисник, який самовіддано кинувся під удар. У «Модерна» гострота до перерви переважно йшла від Дмитра Рябіїка, який не використав декілька хороших нагод.

Кульмінацією поєдинку став початок другого тайму. Михайло Ткачук із точним ударом із середньої дистанції вивів уперед саме «Любарт-2». Гол у такій грі значив дуже багато, однак номінальні гості кинулися атакувати у відповідь, а Максим Бортник та Владислав Оліщук не реалізували шикарні нагоди для взяття воріт. Наприкінці ж матчу закривати гру міг Максим Герасимчук – утім, молодий гравець «Любарта-2» розрядив «гармату» у бокову стійку. На останній хвилині гри нерви здали у Назарія Навроцького, який отримав другу жовту картку. При цьому «модернівці» могли забивати й трьома польовими – лише майстерність Сергія Чернявського врятувала їх після удару Валерія Галієва! Тож у підсумку, номінальні господарі таки розпочали сезон з мінімальної перемоги – 1:0.