Гра


2: 3

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Кузнєцов Д.




Про гру:

Ще навесні ці дві команди зустрічалися між собою у фіналі плей-офф Третьої ліги. Тоді футзалісти «КроШу» забезпечили собі звання абсолютних чемпіонів дивізіону лише у третьому матчі серії. Тепер обидва колективи здійснили «промоушн» на ранг вище, а у команди-виробника спортивного одягу була особлива мотивація на першу гру сезону.

Таке налаштування номінальних господарів відбилося й на початку звітного поєдинку. Уже на 4-й хвилині матчу Володимир Крисько влучним ударом просто-таки «прошив» голкіпера та реалізував контратаку своєї команди. У першому таймі «синьо-білим» взагалі вдавалося дуже гарно грати на контратаках, однак біда підстерігала команду вже при завершенні атак – Віктор Ковальчук, Олексій Нерубайло та Костянтин Баранович не використовували просто фантастичні моменти! А на 10-й хвилині спрацювало відоме спортивне правило – Вікентій Голіщєв зрівняв рахунок у матчі – 1:1.

Не минуло й хвилини, як гравці «Joma-Lutsk» святкували знову – Крисько оформив «дубль», влучно пробивши після розіграшу кутового. Утім, незадовго до перерви «заводська» команда остаточно перехопила ініціативу в матчі, і це дало свої плоди. Спочатку гарним ударом в дальній кут відзначився Андрій Наконечний, а на перерву «КроШу» взагалі пішов з перевагою після влучного потужного удару Сергія Березюка – 2:3.

У другому таймі номінальні гості знову виглядали впевненіше та вміло користалися тим, що команда суперників дещо підсіла фізично. Команди обмінювалися хорошими гольовими нагодами, однак «кулястий» вперто не хотів летіти до жодної рамки. «Joma» мала хороші нагоди таки врятувати поєдинок, однак їх не реалізували Василь Лівак та Вахтанг Машава. Тож у підсумку абсолютні чемпіони Третьої ліги розпочали сезон у Другій з видовищної перемоги.