Гра


4: 3

Хронометрист / Делегат:

Джаварова О./Голоскоков С.




Про гру:

Завершував програму 1-го туру у Першій лізі поєдинок між командами «Топільно» та «Луцьктепло». Саме цій грі судилося стати найдраматичнішою у стартовому блоці. Не встиг секундомір зробити два повних оберти, як суперники обмінялися голами. Спочатку Василь Присяжнюк з Рожищенського району дальнім ударом відкрив рахунок, за кілька миттєвостей вдалі дії «тепловика» Романа Онищенка зробили рахунок нічийним – 1:1.

Швидкість гри цікавого поєдинку не поступалася протистоянню «Ікви-2» та «Надії-2», а тому нудьгувати глядачам не доводилося. Моментів вистачало, боротьби не бракувало, але забитих м’ячів вболівальники до перерви так і не побачили.

Невеличка територіальна перевага лучан, що позначилася в першому таймі, продовжилася і після відновлення гри. Але матеріальних дивідендів червоно-жовтим не принесла. Більше того напівсольний прохід Вадима Шутовського, котрий був визнаний кращим гравцем матчу, закінчився влучним та потужним пострілом у дальній кут воріт номінальних гостей.

Напруга на майданчику ближче до закінчення гри зростала прямо пропорційно залишку часу. Моменти почали перетворюватися в голи. Найактивніший гравець господарів Вадим Шутовський оформив дубль, а у відповідь тепловик Роман Дудчик ефектно завершив шикарну комбінацію. А далі стався 6-й фол топільчан і вдалий дабл-пенальті у виконанні Василя Єфимчука.

Бойова нічия? Ні. Останні хвилини. Боротьба на кожному метрі майдачника. Емоції та апеляції до арбітрів. Нерви на межі. І драматична розв’язка за 30 секунд до фінального свистка. Справжній герой матчу Вадим Шутовський оформив хет-трик та подарував перемогу клубу «Топільно».