Гра


0: 12

Хронометрист / Делегат:

Джаварова О./Голоскоков С.




Про гру:

Волею календаря в 1-му турі Першої ліги глядачам було запропоноване справжнє молочне дербі за участю ФК «Марянівка», в якої давнім партнером є торгова марка «КОМО», та амбітний МФК «РадиМо» - повний тезка популярного смачного бренду.

Першими на 2-й гольовій хвилині (в перших двох поєдинках саме на 2-й хвилині гри були забиті голи) мали відзначатися лучани, коли мяч після удару Богдана Затерихи на лічені сантиметри розійшовся із стійкою воріт номінальних господарів майданчика в СК «Арена Спорт». У відповідь «волинські хорвати» не скористалися нагодою відкрити рахунок зі штрафного і другохвилинна традиція була порушена.

Один з нулів на табло змінити на цифру 1 вдалося Володимиру Васильчуку з «РадиМо» аж на 6-й хвилині. А всі намагання підопічних Сергія Магери відповісти подібною дією наразилися на впевнену гру голкіпера лучан Михайла Бадзюка. До відпочинку мінімальний рахунок залишився незмінним.

Що сталося з «картатими» по перерві вирішувати тренерському штабу. Лише 30 секунд знадобилося Дмитру Бортнюку в другому таймі, аби подвоїти результат. Далі автор 3-го дублю в стартовому турі Чемпіонату Володимир Васильчук практично визначив переможця «молочної дуелі». Після голу лучанина Андрія Бартошука ФК «Мар’янівка» фатально спробував грати з п’ятим польовим гравцем. Експеримент виявився трагічно невдалим, адже Іван Бандура та двічі Богдан Затериха закочували м’ячі у порожні ворота. Ще пізніше Роман Генюк, Роман Скулинець двічі та Дмитро Бортнюк з Владиславом Скулинцем підсумували розгромний результат 0:12.