Гра


4: 5

Хронометрист / Делегат:

Джаварова О./Голоскоков С.




Про гру:

У фіналі плей-офф Першої ліги спортивна доля звела четверту та сьому команди за підсумками «регулярки». Котрі на шляху до вирішальних матчів декласовали всіх призерів та по разу обіграли один одного. І з перших хвилин під дахом СК «Арена Спорт» дружньо лунало: «Шахтар! Шахтар!», а у «вайбер групі АМФВ» інтернет-прихильники «Бережанки» тримали кулаки за успіх своїх улюбленців. Активні вболівальники погнали «гірників» вперед і вже за три хвилини господарі були попереду. Член клубу волинських бомбардирів Ігор Махнюк виграв силову боротьбу в суперника і відкрив рахунок – 1:0. Гра швиденько розкрилася і почалися атакуючі «гойдалки», в яких у середині тайму більш ефективними були гравці «Бережанки». Спочатку Костянтин Добровольський ударом низом зрівняв рахунок, а за мить Вадим Качко та Вахтанг Машава вивели гостей у лідерів протистояння.

В додаток до негараздів з пропущеними м’ячами «ТТІшники» набрали критичну кількість фолів і дали можливість супернику пробити дабл-пенальті. «Бордові» з десятиметрової позначки у створ не влучили і відразу пропустили після удару Андрія Сісарука. П’ять забитих голів на двох стали підсумком першого тайму.

В другій половині гри темп не зменшився. І ледь не в першій атаці на ворота гостей Андрій Сісарук оформив дубль та зрівняв рахунок – 3:3. За кілька хвилин Вахтанг Машава наважився на дальній удар, а його партнер по команді Владлен Лужин по-хокейному розібрався на п’ятачку та підправив траєкторію круглястого до сітки – 3:4. Саме Владлену на 19-й хвилині ще раз вдалося переграти кіпера господарів та збільшити перевагу «бородових» до двох пунктів.

Напруга зросла до максимуму. Трибуни гуділи та вирували емоціями. Гравці боролися у кожному епізоді. ЗА 4 хвилини до фінального свистка нововолинці взяли хвилину на роздум та пішли у наступ з п’ятим польовим гравцем. Інтригу за 2 хвилини реально відновив Роман Романов з «Шахтаря» - 4:5. Час спливав. «Гірники» пішли у фінальний штурм. Один удар, другий, свисток і абсолютним чемпіоном Волині сезону 2018/2019 у Першій лізі стала «Бережанка».