Гра


4: 2

Хронометрист / Делегат:

Джаварова О./Голоскоков С.




Про гру:

Третій поєдинок фінальної серії плей-офф Третьої ліги мав дати остаточну відповідь щодо володаря основного титулу в сезоні 2018/2019. Учасники луцького дербі, яких об’єднують іноземні назви, з азартом взялися до атакуючих дій, організувавши справжні «гойдалки». Щоправда всі гострі моменти до 11-ї хвилини тайму голкіпери впевнено ліквідовували, навіть іноді ціною невеличких травм. Проте за дві хвилини до перерви воротар господарів Сергій Ціхоцький був безсилим завадити Вячеславу Натарову відправити м’яч у сітку воріт. У відповідь за останок часу «волошкові» встигли організувати міні-штурм, під час якого влучили у стійку, заробили кутовий та встигли його реалізувати. Забивний Вікентій Голіщев (авто покеру у фіналі) головою замкнув простріл та відновив рівновагу.

В другому таймі безкомпромісна боротьба продовжилася. Затяжна атака «німецької» команди дозволила господарям отримати перевагу в рахунку, коли дубль на дальній стійці оформив Вікентій Голіщев. Тепер вже вперед пішли представники іспанського спортивного бренду. І в середині тайму на ударну позицію з правого флангу забіг досвідчений Олександр Ганіговський і потужним пострілом встановив паритет – 2:2.

Чим менше лишалося ігрового часу, тим більше зростало напруження. «Joma» набрала п’ять фолів та стала обережно діяти в єдиноборствах. Чого не скажеш про кращого гравця поєдинку Вікентія Голіщева, котрий на останній хвилині гри перетворився у справжнього героя. Чотирнадцятий номер «крошівців» в ключовій фазі гри сміливо вступив у боротьбу таа красивим ударом відправив «селект» у ворота. А коли «луцькі іспанці» пішли із п’ятим польовим на останній штурм Вікентій втік на порожню рамку та поставив переможну крапку у серії. «Kroshu Lutsk» - Абсолютний чемпіон Волинської області з футзалу у Третій лізі!