Гра


Півфінал

Кубок АМФВ, Майданчик ПАРКЕТ
6: 3

Удари по воротах:

15
:
18

Удари у рамку воріт:

10
:
9

Сейви:

6
:
4

Фоли:

9
:
9

Хомич Анатолій, Мищук Анатолій, Смірнов Василь




Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./ Голоскоков С.




Про гру:

Початок звітної зустрічі розпочався з фінішної фотосесії ФК «Мар’янівка» та традиційного обряду з енергетичним колом «волинських хорватів». Переможець «регулярки» у Першій лізі вирішив не гратися із суперником і з перших хвилини пішов уперед, аби не повторювати помилок серії плей-офф з «Шахтарем». Ціла низка небезпечних моментів біля воріт «картатих» закінчилася елегантним «парашутом» у виконанні Юрія Шаули. А ще за кілька хвилин Михайло Байбула забитим м’ячем зазначив серйозність намірів «хлібопіків» у боротьбі за кубковий трофей.

Другий пропущений гол по-спортивному розлютив підопічних Сергія Магери, котрі в середині тайму стараннями невгамовного Петра Пашинського рахунок зрівняли, додавши настрою вболівальникам на трибунах. «Мар’янівка» не була б собою, якби не внесла драматизму у перебіг подій на паркеті СК «Арена Спорт». Феєрія моментів та калейдоскоп емоцій стали прикрасою першої половини епічного протистояння – бойова нічия 2:2.

По перерві команда з Горохівського району протягом хвилини мала двічі відзначатися, але після розіграшу стандарту влучили у стійку, а за мить перевірили на міць хрестовину воріт господарів. На відміну від «транжир»-гостей лучани своїм єдиним моментом у дебюті тайму скористалися на 100% коли Дмитро Бурковський не схибив із стандарту – 3:2. А ще за кілька хвилин Дмитро забив вдруге на радість своїм персональним вболівальницям, котрі оплесками підтримали автора дублю.

Після тайм-ауту «волинські хорвати» перейшли на гру з п’ятим польовим і Олександр Карпік скоротив відставання – 4:3. За півтори хвилини до фінального свистка наступила розв’язка. Спочатку голкіпер «хлібопіків» Андрій Янчук ударом від воріт збільшив перевагу, а за мить автогол ФК «Мар’янівка» підбив підсумок – 6:3. Глядачі заслужено оплесками провели учасників матчу до роздягальнь.