Гра


1/4

Кубок Мрії, Майданчик ПАРКЕТ
3: 5

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./ Голоскоков С.




Про гру:

Другий чвертьфінальний поєдинок Кубку Мрії розпочався більш жваво ніж двобій обережних попередників. Командам знадобилося лише п’ять хвилини, аби забити три м’ячі. Перший гольовий імпульс запустив колектив з однойменною назвою, а точніше автор дублю та за сумісництвом кращий гравець матчу Володимир Нечай. На цей успіх гравці «Кременця» відповіли вдалою комбінацією, яку завершив Дмитро Стець.

Атаки хвилями накочувалися на ворота суперників, але «селект» певний час не хотів перетинати лінії жодних воріт. Проте удар гравця гостей з лівого флангу атаки на 9-й хвилині став несподіванкою для голкіпера ФК «Кременець». За «жовто-чорних» відзначився Дмитро Биць. За переваги у два гольові пункти команди пішли на відпочинок.

Не встигла відновитися гра, як рахунок став 4:1 на користь «Імпульсу». Інтрига вмерла? На 17-й хвилині Сергій Стець подарував надію (не плутати із командою «Надія»)) своїм партнерам по команді. Проте Михайло Стаднійчук за чотири хвилини практично зняв питання щодо володаря путівки у півфінал, паралельно оформивши дубль. І хоча вже за мить гравці «Кременця» знову скоротили відставання, гольових подій глядачі більше не побачили. У наступний раунд впевнено крокує «Імпульс».