Гра


1/8

Кубок Прогресу, Центральний майданчик
3: 2

Хронометрист / Делегат:

Пилипчук Б./Онищук Ю.




Про гру:

Черговий матч Кубку Прогресу відбувся на центральному майданчику СК «Арена-Спорт». Події відразу почали розвиватися динамічно, що обіцяло глядачам не нудьгувати і бути в напрузі до фінального свистка. І вже на 3-й хвилині Павло Щербатюк хотів елегантно п’ятою завершити контр-випад своєї команди, але голкіпер пильно відіграв на «останньому рубежі» не дозволивши «кулястому» перетнути лінію воріт. За кілька миттєвостей Роман Фальфушинський дальнім ударом поцілив у стійку. А після чудової комбінації «луцьких іспанців» Володимир Крисько замкнув простріл на дальній стійці, але у відчайдушному стрибку кіпер «сталеварів» врятував свою команду від неминучого голу.

 Хоч контроль поєдинку був у ногах «волинських сталеварів»,  першими двічі відзначилися гравці команди «Joma-Луцьк». Спершу Іван Редько прицільним ударом в ближній кут відкрив рахунок у матчі, але блискавична атака «жовто-чорних» все ж принесла успіх, після прострілу м’яч зрізав у власні ворота гравець відомого іспанського бренду. Чергова атака «сталеварів» знову «приносить плоди», Павло Щербатюк вразив ворота суперника і змінив цифри на табло, на користь своєї команди. Здавалось би перший тайм йде до логічного закінчення, але на останній хвилині Олександр Тимощук дальнім ударом все ж реабілітувався за свій прикрий автогол, роблячи рахунок 2:2. Саме з таким рахунком команди пішли на відпочинок.

Другий тайм виявився не менш цікавим на події, хоч і скупіший на голи. Тепер атакували «синьо-білі», а «сталевари» стараннями досвідченого Сергія Чимериса захищалися і вибігали в контратаки, які впевнено нейтралізовував Віталій Євпак - кіпер суперника.  Після свистку  номінальні господарі майданчику, забрали ініціативу. Атака за атакою навалювалися на ворота «любартівців», але захист грав злагоджено, хоча інколи давав збій. Тоді у гру впевнено вступав Віталій Курята - голкіпер команди «Волиньсталь-Любарт». Матч завершувався, на табло горіли дві двійки, що свідчило про нічию і після матчеві пенальті. Глядачі вже бува ставили ставки хто ж виграє у після матчевій лотереї, але Володимир Крисько був проти такого розвитку подій і за 13 секунд! до завершення матчу накрутивши захист потужно пробив повз голкіпера і встановив остаточний рахунок, саме з яким завершився цей матч. У чвертьфінал крокує команда «Joma-Луцьк»  де згодом чекатиме наступного суперника після «сліпого» жеребу.