Гра


1/8

Кубок Волині, Майданчик ПАРКЕТ
1: 3

Хронометрист / Делегат:

Джаварова О./Голоскоко




Про гру:

 Особлива увага шанувальників футзалу відтепер прикута до команди «Любарт», адже саме цей клуб захищатиме честь міста на рівні національного чемпіонату в Другій лізі. І не завжди прояви цієї уваги позитивні - варто програти матч і відразу чути вислови на кшталт: «як вони збираються грати в Другій лізі?». А варто було б підтримати хлопців – бути першими дуже і дуже непросто і рішення виступати на рівні країни заслуговує на неабияку повагу!

 В першому турі волинського чемпіонату «Хорів» не покорився «Любарту», а тому підопічні Назара Бугайчука були налаштовані рішуче. В свою чергу «Кураж», який з’явився на гру лише з трьома запасними, намагався якомога швидше забити гол, поки вистачало сил та свіжості. Змінюючись четвірками «Любарт» підтримував високий темп гри, потроху «заганяючи» опонентів. Щоправда першими успіху добилися «куражівці» - автогол перед перервою пішов у «плюс» смугастим.

Відповідь після перепочинку вийшла аналогічною: тепер голом у власні ворота «Кураж» зрівняв рахунок. А потім на майданчику стався такий собі п’ятихвилинний «вибух»: команди на шалених обертах переходили з атаки в оборону, з оборони в контратаку і так в обох напрямках без жодних пауз. Зиск з цього «супердвижу» отримав «Любарт» - Олександр Лисенко завершив комбінацію влучним пострілом. А за п’ять хвилин до кінця гри Дмитро Романюк футзальним ударом «з носка» відправив круглого у «дев’ятку». Гра з «п’ятим» від «Куражу» була досить грамотною - м’яч гравці не губили і декілька раз перевірили на майстерність воротаря суперників, але хоча ці удари значно покращили статистику «куражівців», вони не покращили загальний рахунок – далі йде «Любарт».