Гра


1/8

Кубок АМФВ, Майданчик ПАРКЕТ
33: 34

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./ Голоскоков С.




Про гру:

Кубковий характер поєдинку з перших хвилини дався в знаки цілою низкою небезпечних атак, особливо у виконанні «хлібопіків», котрі стараннями Дмитра Бурковського вже на 3-й хвилині повели у рахунку. Ще за хвилину черговий шостий номер з команди-візаві Антон Капаєв вписав своє прізвище як автор голу «МНСників» в ігровий протокол. Рівновага в луцькому дербі трималася зовсім недовго. Активний «теремнівець» Ігор Ревчук відновив гандикап в один гол.

Помаранчеві розпочали осаду воріт номінальних гостей, але ті відбивалися і кількістю, і вмінням. А за кожної ліпшої нагоди представники смачного бренду гостро контратакували. Рахунок лишався незмінним і друга половина гри мала дати відповідь на запитання, хто стане чвертьфіналістом Кубку АМФВ. Сценарій подій не мінявся. «Рятівник» попри тавтологію намагався врятувати матч, а луцькі гості втримати переможний результат. В ігровому епізоді на 19-й хвилині «хлібопік» Михайло Байбула наважився на дальній удар і «селект» знайшов шпарину між кінцівками гравців та влетів повз стійку в самісінькій кут воріт господарів. Вагома заявка на перемогу. Але на 23-й хвилині кандидат на звання кращого гравця  поєдинку Андрій Янчук припустився незрозумілої помилки, коли не втримав круглястого в урках після несильного удару Андрія Мельника і гарантував нервове закінчення, яке не забарилося. Активний Олександр Якимчук з «Рятівника» на останній хвилині матчу рахунок зрівняв – 3:3.

Все вирішила серія післяматчевих пенальті, в якій було задіяно аж по п’ять виконавців. Краще бити з шестиметрової позначки вийшло у гравців «Теремно Хліб» і рахунок 3:4 на їх користь засвідчив, що до 1/4-ї крокують саме червоно-жовті.