Гра


1/8

Кубок АМФВ, Майданчик ПАРКЕТ
4: 3

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./ Голоскоков С.




Про гру:

Програму 1/8-ї фіналу Кубку АМФВ відкривало протистояння луцьких «сахарників» та «Топільно». Гарантовано бойовий поєдинок розпочався у високому темпі і вже до середини першого тайму команди обмінялися голами. Спочатку дальнім ударом низом Олександр Коровіцкий «підловив» кіпера господарів Євгена Лесика, а за пару хвилини Іван Корчук завершив «спецтех»-комбінацію.

За два оберти секундної стрілки попереду вже були господарі. На дальній стійці вдало зіграв Сергій Примачок. За рахунку 2:1 на користь «Сахарадо» команди пішли на перепочинок.

По перерві на паркеті СК «Арена Спорт» продовжили вирувати  кубкові пристрасті. Обидва суперники емоційно мріяли про чвертьфінал та докладали максимум зусиль для вирішення тактичного завдання. Більш завзятими у гольовій справі початку другого тайму виявилися гравці ФК «Топільно», котрі після кількох гострих підходів до володінь господарів майданчика зусиллями Олександра Коровіцкого рахунок зрівняли. А ще за кілька хвилин після вдалого розіграшу стандарту гості вийшли вперед. Відзначився Володимир Майструк.

Перевага топільчан трималася недовго, адже гол Михайла з «сахарного» відновив інтригу, а дубль Івана Корчука вже для господарів запалив зелене світло в 1/4-ту фіналу. Гравці «Топільно» спробували за допомогою п’ятого польового гравця перевести гру в овертайм, але лучани втримали перевагу і крокують до наступного етапу.