Гра


3: 6

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

Житомирський «ІнБев» мав нагоду втретє стати володарем Кубку «Волинської газети». До того ж – втретє поспіль. Вочевидь, знаючи про це, «пивовари» з перших хвилин пішли вперед та змогли забити швидкий гол – відзначився Погорілець. Відкривши рахунок, житомиряни продовжували йти вперед. Один тільки Левченко мав дві непогані нагоди подвоїти перевагу своєї команди, але капітан «ІнБева» ці можливості змарнував. Натомість, не зіпсували свої можливості вписати свої імена у протокол матчі Нечипуренко та Мосійчук. Саме їх голи встановили рахунок 3:0 на користь «ІнБева» за підсумками першого тайму. «Пивовари» поступово наближались до своєї третьої перемоги на Кубку «Волинської газети».

Однак, на початку гри «Respect» зміг відквитати один гол завдяки зусиллям Савича. Здавалось, що це внесе інтригу в поєдинок. Але тут же Чеберяк відновив фору «ІнБева» в три м’ячі. Але рахунок міг би стати більшим, якби свої нагоди втілили у голи Алексєєв та Бланк. А поки житомиряни марнували свої моменти, Лісовецький відквитав ще один гол. І після цього пішли «гойдалки». Варто було «ІнБеву» знову зробити фору в три м’ячі, як «Respect» одразу скорочував відставання. Тому, ще нічого не було зрозуміло. До того ж, лучани шукали можливості, щоб бодай би спробувати зачепитись за інтригу. Однак, усі їх надії поховав Бланк, який зробив рахунок 6:3. І хоча після цього «ІнБев» мав забивати ще, однак рахунок більше не мінявся. Отже, «ІнБев» – триразовий володар Кубку «Волинської газети».   

«Respect» – «ІнБев» – 3:6
Голи:
 Савич (13), Лісовецький (19), Заліпа (20) – Погорілець (2), Нечипуренко (10), Мосійчук (11), Чеберяк (15), Вакула (22), Бланк (23) 
Попередження: Сущ (6) – Вакула (10), Малиновський (17)