Гра


4 тур Вища ліга

Літній чемпіонат Луцька, Центральний майданчик
6: 4

Хронометрист / Делегат:

Нерубайло Д./Голоскоков Д.




Про гру:

 Без перебільшення цей матч став окрасою ігрового тижня, а, можливо, і усього літнього чемпіонату! Менше трьох хвилин знадобилося командам, щоб забити чотири голи на двох. Першим відкрив рахунок «Бренд», на що Василь Шишка вивів вперед «Спецтех». Рівновагу відновив Артем Назарчук, і після цього, хоча гольова злива дещо і вщухла, проте не вщухли пристрасті на майданчику. Напрямки атак змінювалися з карколомною швидкістю, а «карусель» гравців викликала захоплення у поціновувачів гарного футзалу.

Таку гру ніхто не назвав би нудною! За три хвилини до екватору гри Роман Козачок таки вивів вперед «Бренд», але на перерву довелося йти за нічийного рахунку – хет-трик Василя Шишки постановив другий тайм розпочати з залікового паритету.

Після відпочинку здалося, що буде відтворено початок матчу, адже Олександр Лисенко добився успіху вже на перших секундах, але гострі випади «Спецтеху» ліквідував бездоганними діями в «рамці» Дмитро Притулюк. Було помітно, що підопічні Назара Бугайчука отримали настанову від тренера будь-що не дозволити «розігнатися» Василеві Шишці, і «брендівці» в принципі  давали раду цьому завданню, хоча іноді і ціною фолу.

 Мінімальне відставання змусило «цукровиків» вдатися до тотального пресингу під час останньої п’ятихвилинки, але слід віддати належне гравцям «Бренду», які досить грамотно, за рахунок руху і чітких передач в одне-два торкання виходили з-під тиску. В один з таких епізодів Дмитро Заболотько відгукнувся на довгий «розрізний» пас і в дуелі з воротарем вийшов переможцем. Гол від кращого в складі «Сахарадо» Шишки за півхвилини до фінальної сирени вже нічого не зміг вирішити – Лисенко сквитав його і встановив остаточний рахунок матчу 6:4.