Гра


2: 4

Хронометрист / Делегат:

Нерубайло Д./Голоскоков Д.




Про гру:

З корабля на футзал, саме так можна було перефразувати відоме прислів’я по відношенню до команди «Альянс», яка ледь встигла вписатися у  регламентні норми по часу, приїхавши на гру після футбольного матчу. Молоді гравці без розминки кинулися у наступ і менше ніж за 2 хвилини стараннями Олександра Баса повели у рахунку.

«Бешкетники» здивувалися, але не збентежилися і відповіли кількома небезпечними ударами свого лідера – Ігоря Шевельова. Тиск на ворота господарів з кожною хвилиною зростав. Кількість ударів у рамку «синіх» все збільшувалася, але конвертуватися в голи не поспішала. «Альянс» впевнено дотерпів до сирени на перерву і на другий тайм вийшов з гандикапом в  один м’яч.

Відпочинок був потрібний обом командам, які мали лише одну заміну на двох у складі «Альнсу». Передишка пішла більше на користь «Бешкетникам», котрі свою гру побудували навколо свого капітана Ігоря Шевельова. Саме 13-й номер гостей зумів потужним ударом з лівої ноги знайти на дальній стійці Віталія Васильєва і на табло загорілися одинички.

Через кілька хвилини команда з хуліганською назвою вже була попереду після автоголу суперників. А ще за хвилину чергова «пушка» Ігоря ШЕвельова дала результат – 1:3.

Залишок ігрового часу вмістив в себе обмін голами та спробу «альянсівців» грати з п’ятим польовим. Проте комфортні  4:2 на користь «Бешкетників» залишилися  незмінними.