Гра


6: 3

Хронометрист / Делегат:

Нерубайло Д./Голоскоков С.




Про гру:

 Звичайно вивіска «Мідас»-«Спартак» не така приваблива для любителів гри у м’яч ногами, як приміром «Зеніт»-«Спартак». Проте нудьгувати вболівальникам на трибуні СК «Арена Спорт» не довелося на відміну від глядачів північного дербі, де голів не було. Вже на 3-й хвилині «античний» колектив пробив голкіпера «гладіаторів», але перевагою насолоджувався недовго. Менше ніж за хвилину луцький спартаківець Володимир НОвосад рахунок зрівняв, а ще за пару хвилин Вадим Іанюк виконав чарівний парашут під оплески глядачів – 1:2.

Наприкінці тайму володар Кубку міста Антон Капаєв збільшив перевагу до двох м’ячів. Але останнє слово залишилося за «Мідасом». Дальній, потужний та влучний постріл вдався Віталію Пшоніку.

Після відпочинку гра набула другого дихання. Атакувати гравцям було набагато цікавіше, аніж дбати про захист. З лав запасних постійно лунало: «Додому!». Проте марно.

«Волошково-білі» зловили кураж. Спочатку Микола Митюк зрівняв рахунок, а далі дублі у виконанні Віталія Пшоніка і того ж таки Миколи Митюка зробили рахунок 5:3, а з тим і вагому заявку «Мідаса» на перемогу у матчі.

Всі намагання «червоних» врятувати гру виявилися марними і переможна крапка у виконанні Максима Мохнюка підсумувала результат 6:3 на користь підопічних Юрія Павельчука. Проте поразка «Спартака» не стала фатальною у турнірній боротьбі за медалі вищого ґатунку.