Гра


5 тур

Корпоративна ліга Волині, Центральний майданчик
43: 45

Хронометрист / Делегат:

Попко М./Тучкевич А.




Про гру:

 

Цей поєдинок для обох колективів був як то кажуть за «6» очок. Вже у старті поєдинку господарі пішли всіма силами вперед, щоб забити швидкий м’яч і за це двічі поплатились. Швидкі контр випади зуміли реалізувати Роман Поліщук та Тарас Лукашук і на табло 0-2. Після пропущених гра так і не втратила того русла і «зіркова» команда Kroshu ще мала низку моментів щоб збільшити рахунок. Наприкінці тайму зусиллями Олександра Грицюка господарі зуміли відквитати один м’яч, але відразу Олександр Моніч знову робить для своєї команди перевагу у два м’ячі 1-3, з таким рахунком колективи і пішли на відпочинок.

Після розмови у перерві капітан команди MD Роман Дмоховський вже на початку тайму дав поштовх для своїх одноклубників забивши м’яч і скоротивши рахунок до мінімуму. Гра так і йшла на зустрічних курсах практично до кінця поєдинку. За дві хвилини до завершення чудову атаку завершив Андрій Тучкевич та встановив рівновагу у поєдинку і здавалось все, матч так і завершиться, але за сім секунд до фінальної сирени Валерій Криницький прекрасним ударом перекинув голкіпера та здобув для своєї команди бажані три пункти 3-4.

Для визначення переможця у серії післяматчевих шестиметрових командам знадобилось аж 14 ударів, де з рахунком 5-4 перемогу святкували гості.