Гра


28: 13

Хронометрист / Делегат:

Джафпрова О./Голоскоков С.




Про гру:

 

Західне дербі за назвами клубів та «заруба» по суті – саме так мало називатися протистояння між «KroshuStar» та «Tatrafan». Проте початок зустрічі та її подальший хід показали, що до звітного матчу більш налаштованими підійшли кравці з німецького заводу. Вже у дебюті зустрічі Юрій Куран та Олександр Моніч почали закладати фундамент крупної перемоги. До кінця першого тайму рахунок став вже 4:0 після голів Андрія Курана та Тараса Лукашука, а «Tatrafan» усі свої чисельні моменти тотально марнував.

Після відпочинку на ігровому  майданчику мало що змінилося. «Крошу» продовжував тиснути та забивати м’ячі. Дві дублі поспіль оформили забивні Олександр Моніч та Тарас Лукашук. Гості зуміли відповісти небезпечним ударом у дальній кут, але впевнено зіграв голкіпер «волошкових» Сергій Ціхоцький.

Команди обмінялися тайм-аутами і на закінчення свої голи забили Олексій Губиш та Роман Поліщук з команди «KroshuStar», а гол престижу за «Tatrafan» провів Андрій Заклекта.

Обов’язкова процедура пробиття пенальті закінчилася на користь гравців «Tatrafan», котрі хоч трішки підсолодили гіркоту поразки. Дається в знаки робоче відрядження "серця" «Tatrafan» Вадима Морозюка! Сподіваємося Вадим привезе позитивний настрій та потрібні слова із сонячної Вірменії!