Гра


13: 22

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Голоскоков С.




Про гру:

 Відкривали програму туру «КрошуСтар» та «Модерн-Експо». Забігаючи наперед слід зауважити, що доля цього поєдинку остаточно вирішилася протягом останньої хвилини гри, що у сезоні стало справжнім модним трендом. Звітний матч виключенням не став. Адаптація до зменшеної версії звичного майданчика тривала недовго і суперники з бажанням пішли у наступ. Велика кількість ударів між тим цілі не досягала і забитих м’ячів чекати довелося цілих вісім хвилин. Гравець господарів, на яких особливо ніхто ставку не робив, Андрій Куран завершив атак «крошівців» влучним ударом. Гол другого номера «волошкових» став підсумком першого тайму.

В другій половині «Модерн-Експо» доклав багато зусиль, аби переломити хід поєдинку. Безліч спроб пробити голкіпера «КроШустар» так і залишилися спробами. А ось Андрій Наконечний з команди «німецького» заводу свій шанс на лівому фланзі атаки використав на 100% - 2:0. Запахло сенсацією. Час спливав, а «модернівцям» тотально не щастило. Лише коли до фінального свистка залишилося трохи більше 60 секунд ігрового часу, у гостей стало виходити заганяти «селект» у сітку воріт опонентів. Спочатку Віктор Юреньов загнав кулястого у рамку, а через мить Валерій Галієв зрівняв рахунок 2:2.

Проте рівновага протрималася лічені секунди і перед самим сигналом про завершення шалька терезів успіху остаточно схилилася на бік «КрошуСтар». Це юний Роман Поліщук приніс першу перемогу своїй команді в ігровий час. А ось у серії післяматчевих пенальті «модернівці» були більш вправними – 1:2.