Гра


1 тур

Корпоративна ліга Волині, Центральний майданчик
03: 22

Хронометрист / Делегат:

Грицак А./Голоскоков С.




Про гру:

 

Перша половина заключного матчу 1-го туру між «Модерн-Експо» та «MD United» великою кількістю голів не вирізнялася. Більше того, вболівальники на трибунах жартома робили ставки на те, що якщо буде забитий м’яч, то його автором має стати активний та «модерновий» Микола Пашинський. Як не дивно, але ставка зіграла на останніх миттєвостях першого тайму і команди пішли на відпочинок за мінімальної переваги «Модерн-Експо».

По перерві малюнок гри мало змінився – обидві команди намагалися розганяти швидкі атаки, що часто-густо закінчувалися невлучними ударами. Більш свідомо атакували «червоні», котрі не використали кілька шикарних виходів 2 в 1. Зрештою у ворота суперника залетів «дурак», а Олександр Грицюк зумів у відповідь за мить скоротити відставання.

Ще за хвилину доля матчу була фактично визначена, коли стрімка атака «модернівців» завершилася влучним ударом Андрія Мединського – 3:1. Дубль Олександра Грицюка на останній секунді гри став слабкою втіхою для підлеглих Романа Дмоховського, котрі поступилися з мінімальним рахунком – 2:3.

Регламентна процедура з пробиття шестиметрових розпочалася з промахів перших виконавців, а закінчилася на користь «MD United» 2:0.