Гра


1 тур

Корпоративна ліга Волині, Центральний майданчик
88: 37

Хронометрист / Делегат:

Джафпрова О./Голоскоков С.




Про гру:

 

В другому поєдинку КЛВ силами мірялися третьоліговий «Рятівник» та «Волиньобленерго». З перших хвилин поєдинку в очі кинулася зіграність «МНСників», котрі в дебюті зустрічі стараннями Сергія Денисюка та Андрія Мельника рахунок став 2:0 на користь «помаранчевих». А в середині тайму «рятівник» Володимир Ренькас збільшив перевагу до трьох пунктів.

На 9-й хвилині рахунок скоротився. З другої спроби потужний гравець енергетиків Данило Дзюбинський таки пробив кіпера господарів. А наприкінці тайму той же Данило скоротив відставання до мінімуму. Проте господарі на 13-й заключній хвилині встигли двічі забити та піти на відпочинок за комфортного рахунку 5:2.

В другій половині гри до 19-ї хвилини активний Дмитро Журавський встиг отримати попередження від арбітра матчу та оформити четвертий дубль у зустрічі. У відповідь досвідчений Роман Козачок свій гольовий шанс використав на 100%. Але за кілька хвилини остаточний підсумок зустрічі підбив автор хет-трику Андрій Мельник – 8:3.

Друга у турнірі серія обов’язкових післяматчевих пенальті тривала доволі довго. Спочатку було по сім влучних ударів від обох суперників. Пізніше опоненти дружньо помилилися, а на закінчення в дуелі голкіперів переміг воротар «Рятівника».