Гра


2: 0

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю./Голоскоков С.




Про гру:

 Всього 45 секунд відомого армійського нормативу знадобилося ковельчанам аби відкрити рахунок у другому фінальному поєдинку плей-офф. Кращий бомбардир за всю історію ковельського клубу Іван Данилюк зумів переграти досвідченого Ігоря Пунду.

За кілька хвилини напруга на майданчику зросла. Свій момент не використали гравці «Надії», а «червоні» намагалися підловити суперника на «контрі». Протистояння за рівнем виконавчої майстерності доволі нагадувало всеукраїнські першолігові баталії минулих років.

В середині тайму перед розіграшом штрафного удару хорівці взяли хвилину на роздум і змогли організувати невеличкий штурм воріт Дмитра Дувакіна. Але номінальні господарі відбилися і почали відповідати своїми випадами. Події на майданчику вирували із калейдоскопічною швидкістю. Суперники піднабрали карток, трохи пофолили, переконалися у майстерності голкіперів і за мінімальної переваги ковельчан пішли на відпочинок.

На початку другого тайму команди обмінялися стовідсотковими гольовими моментами. Спочатку ковельчанин Олександр Ліщук замість сітки з розвороту влучив у корпус Ігоря Пунди, а в «обратці» Петро Шелест не попав у порожній кут воріт.

Далі ще веселіше. «Червоні» влучили у стійку. «Зелені» перевірили Дмитра Дувакіна ударами із середньої дистанції. За п’ять хвилин до закінчення ігрового часу після тайм-ауту «Надія» пішла вперед із Миколою Радьком у якості воротаря-«мотали». Емоції вирували. Трибуни дихали та гостро реагували на події в СК «Арена Спорт». Особливо у моменті коли «селект» після удару Миколи Радька «зрадницьки» прокотився вздовж лінії ковельських воріт.

На останній хвилині недисциплінована поведінка капітана «Надії» спричинила ігрову паузу під час якої бригада арбітрів довгий час визначала хто із гостей залишити майданчик після вилучення Миколи. У меншості «Надія» вперто атакувала, але гол Дмитра Дувакіна підвів підсумок епічного протистояння. Гегемонію Хоріва у чемпіонатах перервав амбітний колектив ФЦ «Ковель-Волинь». Проте «розборка» між клубами ще не завершена, адже на суперників ще чекає кубковий фінал сезону 2017/2018.