Гра


1: 6

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю./Голоскоков С.




Про гру:

 Другий раунд фінального протистояння у Вищій лізі розпочався із масованого наступу команди «Екоресурси», яка вирішила ледь не зубами вчепитися за шанс на перемогу. Проте найгостріший момент у дебюті гри створили гості. Кращий бомбардир «Вілії» Сергій Вишневський бив у дальній кут, але Тарас Гринчишин у падінні перевів круглястого на кутовий.

В другій половині першого тайму футзальна доля двічі надавала можливість Сергію Вишневському вписати своє ім’я в гольове авторство, але не судилося. Ледь не п’ята спроба кращого бомбардира ліги виявилася вдалою. На електронному секундомірі табло лишалося 7 секунд ігрового часу, коли м’яч після фірмового удару Сергія затріпотів у сітці господарів майданчика.

По перерві кілька гострих атак поспіль вдалися колківчанам, але голкіпер «салатово-білих» відпрацював на відмінно. «Вілія» впенвнено захищалася та за першої ліпшої нагоди контратакувала. В одному з таких випадів Сергій Вишневський пробив здалік, а на «п’ятачку»  по хокейному вправним виявився Андрій Старушкевич. А ще за хвилину Андрій Панчина забив третій гол і «Екоресурси» з середини тайму із п’ятим польовим пішли ва-банк.

Кілька спроб господарів знайти слабке місце в захисних редутах «Вілії» закінчилися вдалими перехопленнями суперника, після яких Андрій Панчина оформив дубль, а Ігор Онищук забив п’ятий м’яч у грі. Долю фіналу було визначено. Млинівський колектив вже у ранзі Абсолютного чемпіона Волині у Вищій лізі дотерпів до фінальної сирени, давши можливість забити своєму гравцю Назару Демидюку та «колківчанину» Максиму Панасу.

Після сигналу про закінчення гри «Вілія» організувала імпровізоване святкування та фотосесію на майданчику разом з своїми вірними вболівальниками. Вітання переможцям!