Гра


Півфінал

Кубок Волині, Центральний майданчик
1: 5

Хронометрист / Делегат:

Орлов В./Голоскоков С.




Про гру:

 Лишень суддя-інформатор закінчив оголошувати склади команд, а секундомір на табло відлічив пів хвилини, як рахунок вже було відкрито. Саме так розпочався другий півфінальний поєдинок на Кубок Волині. Комбінацію «Надії» точним пострілом у сітку завершив Петро Шелест.

Через кілька хвилин все той же Петро ледь не повторив успіх, але круглястий влучив у каркас воріт «Мідаса». Лучани провели кілька небезпечних контр-атак, але в завершальній стадії виглядали розгубленими. На відміну від господарів Петро Шелест швидко розібрався перед воротами «античної» команди і рахунок подвоїв. За переваги «Надії» у два голи команди пішли на відпочинок.

Минуло лише кілька хвилин другого тайму, а в матчі вже відбувся «фокус із шляпою» у виконанні Петра Шелеста.  На табло загорілися комфортні для «Надії» цифри 0:3 і «зелені» почали вдаватися до експериментів, використовуючи в якості голкіпера Миколу Радька. Експеримент виявився невдалим, адже функцію голкіпера в одному з епізодів виконав «нелегітимний» (адже у манішці воротарував Микола Радько)  польовий гравець Ігор Кудінов. За гру руками Ігор отримав «гірчичник» та покарання у вигляді пенальті. З шестиметрової позначки юний Стансілав Кристін впевнено переграв Ігоря Пунду.

Під завісу матчу хорівці почали  грати на глядачів. Сольна майстерність Андрія Любуськи завершилася голом у ворота «Мідаса». Далі Володимир Вербний накрутив захисників, але дивом влучив у стійку замість сітки. А через хвилину Ігор Кудінов встановив остаточний підсумок кубковго проистояння – 1:5.

У пргонозованому фіналі зустрінуться діючий володар Кубку Волині хорівська «Надія» та колишній носій цього титулу ФЦ «Ковель-Волинь».