Гра


Півфінал

Кубок Прогресу, Центральний майданчик
5: 10

Хронометрист / Делегат:

Орлов В./Герасимчук В.




Про гру:

 Другою півфінальною парою Кубку Прогресу була зустріч між другою командою «Ласки» та командою з дуже позитивною назвою – «Респект».

Ця гра для «Респекта» була надзвичайно важливою. Програвши у попередній вечір наддраматичний поєдинок у серії шестиметрових, хлопці в біло-синій формі прагнули довести всім, а в першу чергу собі, що вони є дійсно мужніми чоловіками, і що такий «нефарт» має на кінець закінчитись. Та для цього в першу чергу потрібно щось міняти в психології.

За «Ласку» грало те, що у команди було набагато більше часу для відпочинку, тому боратинські хлопці виглядали більш свіжими. Справжня «рубка» розпочалась з перших хвилин матчу. Жоден з учасників цього дійства не хотів поступатись, тому на майданчику проходила справжня чоловіча гра з безліччю небезпечних моментів та боротьбою на всіх клаптиках ігрового поля.

Коли створюється така кількість моментів рано чи пізно вона має матеріалізуватись. Так воно і вийшло у вищеописаній зустрічі. Дубль Мусіюка Віктора у «Ласки» та дублі Суща Віктора і Лісовецького Миколи у «Респекта» - ось гольовий доробок першого тайму.

Бачачи що для позитивного результату треба будь-що вирівнювати гру, боратинці з перших хвилин другої половини гри кинулись в атаку і зуміли «вижати голи». Відзначився Олександр Лихицький та Роман Воробей. Дальше були нерви та емоції. «Заряджені грою» команди самовіддано боролись  за результат. В цій боротьбі більшого спромоглися хлопці з «Респекту», які зуміли перемогти у цьому поєдинку та вийти у фінал, де їм буде протистояти добре відома «Бережанка», якій респектовці поступились у іграх плей-оффу. Думається там дійсно буде «сталінградська битва»!