Гра


103: 39

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р./Голоскоков С.




Про гру:

Другий третій півфінал Третьої, самої впертої, ліги мав визначити суперника луцького «Рятівника», котрий перед цим у серії пенальті здолав «Радилівмолоко». З перших хвилин «Бережанка» кинулася у наступ і вже на 3-й хвилині «горіла» - 0:1. За FC «Respect» забив м’яч Дмитро Коніщук.

Далі пішла доволі рівна гра і на 10-й хвилині рахунок також підрівнявся стараннями бережанківця Юрія Подлєскова. А до перерви гострих моментів команди створили чимало, перевіривши на міць сталевий каркас воріт, щоправда без голів.

Друга половина гри відзначилася голом «Бережанки», що був записаний на ім’я Костянтина Добровольського. Перевага трималася недовго. Атака «поважних» закінчилася точним пасом Ярослава Кухаренка на Ігоря Савича, котрий не схибив. А ще за мить господарі «бордові» відновили мінімальну перевагу, адже Костянтин Добровольський оформив дубль.

До 23-ї хвилини на майданчику вирували футзальні пристрасті з попаданням у стійки, дальніми пострілами та сейвами голкіперів. Але в зазначений час досвідчений Ярослав Кухаренко із вбивчою точністю відправив «селект» у ближній кут.

За гарною традицією третіх матчів Третьої ліги ігровий час поєдинку закінчився з рахунком 3:3. В довгій серії післяматчевих шестиметрових ударів путівку до фіналу вибороли хлопці з футзального клубу «Бережанка».