Гра


13: 32

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р./Голоскоков С.




Про гру:

Третя ліга, по три голи суперників, три влучних пенальті на двох у третьому матчі 1/2-ї плей-офф – така ось формула палкого протистояння «молочників» та «рятівників», котрі подарували глядачам справжній футзальний трилер. До вечора середи претенденти на фінал відклали остаточну «розборку» і з 19.00 почалося.

Від початку гравці більше зосередилися на індивідуальних протистояннях, а за кілька хвилин зрозуміли, що удари по воротах більш ефективні для досягнення переможної мети. На 4-й хвилині «рятівник» Андрій Мельник ударом по центру воріт відкрив рахунок у матчі, а ще за хвилину Вадим Лучинський «наказав» оборону суперника за тактичну помилку – 0:2.

Тренерський штаб «Радивилівмолоко» взяв тайм-аут, аби виправити ситуацію, але «помаранчеві» продовжили наступ. Атакували багато та гостро. Кілька атак поспіль лише дивом не закінчилися взяттям воріт. А до самої сирени на перерву «молочники» не спромоглися організувати бодай один більш-менш небезпечний епізод.

У другій половині гри господарі зуміли провести гостру атаку, але забив знову «Рятівник». У воротарському майданчику розторопнішим за всіх виявився автор дублю Андрій Мельник. Вболівальники радивилівців  було засумували, і в цю мить на авансцену вийшов рятівник, даруйте за тавтологію, господарів Богдан Лопоха, котрий протягом хвилини двічі розписався у воротах  «Рятівника».

Напруження зросло. Господарі майданчика відчули «кров». Гра пішла як на гойдалках і моменти біля воріт виникали дедалі частіше у пропорції 2 до 1 на користь «МНСників». Проте червоно-білі знайшли в собі сили на останній штурм. В сутолоці біля воріт лучан Антон Абрамов зумів пробити потужно і влучно, що навіть змусило арбітрів на кілька секунд засумніватися у взятті воріт. Бойова нічия 3:3 в ігровий час.

А по пенальті із рахуноком 2:1 пройшла команда переможець «регулярки» луцький «Рятівник», якому у фінальній серії протистоятиме непоступна «Бережанка».