Гра


5: 0

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Герасимчук В.




Про гру:

 Зробивши безумовно сенсацію у першій грі плей-оффу «Tаtrafan»  у другій зустрічі прагнув довести що готовий у фіналі поборотись за головний трофей ліги. Напевно недооцінивши суперника в першій грі чемпіони регулярки в «мрійній» лізі з ФК «Духче» дуже хотіли відігратись і доказати всім, а в першу чергу своїм чисельним вболівальникам, що поразка в першому матчі була лише неприємною випадковістю.

В цей вихідний день на допомогу своїм улюбленцям приїхала досить потужна «духнівчанська торсида», яка палко вболівала за своїх хлопців. Не відкладаючи у «довгий ящик» свої наміри футзалісти з Рожищенського району одразу ж взялись за справу і шквал їх атак відчув захист «Tаtrafanу».  

Вийшовши з честю з цієї ситуації «хіміки» зуміли вдало захищатись та проводити небезпечні контратаки. Але під кінець тайму «гольовий автоген» духнівчан зумів розрізати «захисну броню» опонента і Віктор Олінчук та Роман Сосновський зуміли відкрити рахунок.

Маючи перевагу, другу половину зустрічі ФК «Духче» розпочав набагато спокійніше та розваженіше. Ведучи у рахунку номінальні господарі мали змогу довше контролювати м’яч та очікувати на помилку суперника, який змушений був атакувати та оголювати свої захисні ланки. Відбиваючи гостру контратаку на дев’ятнадцятій хвилині футзалісти «Tаtrafanу»  сфолили в карному майданчику і голкіпер біло-червоних Пушкарчук Назар вдало реалізував шестиметровий.

На цьому гра в принципі закінчилась. Команди просто догравали зустріч і напевно думками готувались до третього  вирішального двобою. Перемога ФК «Духче» і все вирішить ще одна гра, переможець якої зустрінеться у фіналі з МФК «Горохів». ДАЛІ БУДЕ!