Гра


3: 1

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Герасимчук В.




Про гру:

 Пройшла всього доба після зустрічі суперників, і от вони знов зійшлися у другій грі плей-оффу. Перемігши у першій зустрічі горохівчани прагнули завершити дуель перемогою  і вирішити всі питання виходу в фінал. Зовсім іншої думки була команда з Торчина. Напевно проаналізувавши свої помилки у попередній зустрічі «харчовики» вийшли дуже настроєними та мобілізованими. Зі сторони команда з Луцького району виглядала набагато свіжіше та гостріше в атаках на початку зустрічі, що і вилилось в гол лідера команди Богдана Щербика. Гравець встигав всюди, і гол забивати, і жовту картку отримати. Занадто велика активність у захисті привела до того, що торчинці дуже швидко зуміли «нахватати» п’ять фолів і вже на дев’ятій хвилині дабл-пенальті вдало реалізував Юрій Лоскутов з Горохова. Так що перша половина зустрічі переможця не виявила.

Все найцікавіше відбулось у другому таймі. Не встигла стрілка годинника зробити хвилинний оберт, як новоспечений горохівчанин Лавіл Ньядо Піві зумів у блискучому стилі розібратись з воротарем суперника, та вивести свій колектив вперед. Після цього розпочалась дуже напружена боротьба. Знаючи що будь-яка помилка може виявитись фатальною, команди зосередились в основному на грі в захисті. Але напруга була присутня на майданчику до кінця зустрічі. Рахунок змушував торчинців в кінці гри йти в ва-банк та керуватись фразою «хто не ризикує, той не п’є шампанського».

 Та все ж цей день був за горохівчанами. Команда зуміла відбитись, а за три секунди до кінця гри Андрій Марцинюк зумів зняти всі питання про першого фіналіста за звання абсолютного чемпіона АМФВ в П’ятій лізі.