Гра


2: 0

Хронометрист / Делегат:

Орлов В./Голоскоков С.




Про гру:

 Ситуація, що склалася після першого півфіналу вимагала від лучан рішучих та активних дій, аби зачепитися за можливість зрівняти рахунок у серії з діючим чемпіоном, котрий першій зустрічі був краще у виконанні післяматчевих пенальті. «Волиньагротех» з бажанням йшов вперед, але до серйозних погроз воротам Ігоря Пунди не доходило.

А в одній з нечастих контратак «Надія» через низку пасів вийшла на Петра Шелеста, котрий ідеально викотив «селект» під удар Олегу Іванишину. Мінімальна перевага протрималася до самої перерви.

Другу половину активніше розпочали гравці з Хоріва, намагаючись розвинути успіх. Лучани гостро відповідали, а з середини тайму все частіше погрожували воротам «зелених». Проте «Надія» спромоглася забити вдруге. Чергова атака через низку точних пасів закінчилася невідпорним ударом Володимира Вербного.

«Агротехи» взяли хвилину. Порадилися і пішли вперед з п’ятим польовим гравцем. Хорівці не злякалися і за рахунок контролю м’яча вміло вбивали час. Всі намагання номінальних гостей спасти гру розбилися в прах. Фінальна сирена сповістила про те, що у фіналі плей-офф зустрінуться чемпіон та віце-чемпіон Регулярної першості АМФВ.