Гра


31: 12

Хронометрист / Делегат:

Орлов В./Голоскоков С.




Про гру:

 Матч-відповідь суперників по півфінальній парі розпочався з атак «Камазу», що були впевнено відбиті ковельським колективом. Гра вирівнялася і з часом перемістилася на половину майданчика «аграрників». Голкіпер ковельчан Дмитро Дувакін частенько дозволяв собі рейди до воріт суперника і впевнено розганяв атаки. Як і в першому матчі дебютний гол забив «Квоель-Волинь». Як і в суботу автором забитого м’яча Став Юрій Романчук. Єдиною відмінністю став час гольової події, адже недільний гол трапився на 2 хвилини раніше. А як показали подальші події матчу, то і переможним він цього разу не став.

«Камаз» завівся і до кінця тайму доклав багато зусиль, аби відновити рівновагу. Особливо запам’ятався удар «хвостом» у виконанні Максима Ядловського, але круглястий у сітку не потрапив. За мінімальної переваги ковельчан команди пішли на відпочинок.

В перших три хвилини другого тайму команди обмінялися гострими випадами, але обидва голкіпери були на висоті. Далі суперники демонстрували багато боротьби баз реальних гольових моментів. І за 4 хвилини до закінчення ігрового часу після хвилинної наради та 5-го фолу ковельчан «Камаз» на п’ятій передачі із п’ятим польовим помчав у фінальний штурм. Після першої відбитої навали «червоні» вимушені були брати тайм-аут аби порадитися про протидію. Пауза не допомогла. Черговий атакуючий вихор закінчився дальнім та влучним ударом Антона Дригульського.

Пристрасті завирували на майданчику. Команди встигли обмінятися гострими моментами і в цей час пролунала сирена.

Тривіальний постулат про футзальну лотерею підтвердився у серії обов’язкових пенальті. Все вирішила спортивна фортуна. Перша пара гравців була влучною, а другий дует виконавців синхронно промахнувся. Далі щастя було явно на боці «Ковель-Волинь», адже їх шестиметровий був влучним, а суперників «селект» відбився від поперечини у майданчик. Чемпіон «регулярки» у фіналі.