Гра


22: 23

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р./Голоскоков С.




Про гру:

 Перше півфінальне протистояння діючого чемпіона та носія низки титулів проти «Волиньагротеху» розпочалося у середньому темпі з оглядом на власні ворота. Напівмоменти виникали у володіннях Ігоря Пунди та Дмитра Галицького нечасто, а з серйозних подій у першій половині тайму варто згадати постріл «Надії» у стійку воріт опонентів. А ось на 7-й хвилині вже ніщо не завадило Андрію Любуські пробити у дальній кут і відкрити рахунок.

Лучани спробували перевести гру на половину суперника та попресингувати гравців у зеленій формі. В процесі протистояння у «Надії» набралося 5 фолів і можливо саме цей факт завадив захиснику хорівців більш жорстко чинити опір Владиславу Гаврилюку під час його гольового рейду. Після відновлення балансу гравці «Надії» встигли двічі влучити у праву стійку воріт лучан (всього таких фактів зібралося аж три за гру), але рахунок 1:1 залишився незмінним до сирени на перерву.

В другому таймі сценарій розвитку подій нагадував першу половину гри. Доволі спокійний розіграш м’яча гравцями гостей закінчився влучно-потужним ударом Юрія Хавера у дальню «дев’ятку». А за п’ять хвилин до закінчення ігрового часу черговий рейд «агротеха» Андрія Пушкарчука завершився влучною прокаткою у дальній кут.

За нічийного результату гра набула справжнього драйву. Супермомент з дві з половиною хвилини до сирени не реалізували лучани (думаємо Роману Іваницькому буде снитися цей епізод) і довели протистояння до серії післяматчевих пенальті.

Футзальна лотерея розпочалася з влучного удару гравця «Надії» і закінчилася після промаху лучан. Перший раунд за діючим чемпіоном. В неділю має бути не менш цікаво.