Гра


0: 1

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р./Голоскоков С.




Про гру:

 У другій півфінальній парі дебютант Суперліги з Острожця не став відсиджуватися у захисті і на чисельні атаки обізнаних у футзалі гравців ФЦ «Ковель-Волинь» намагалися відповідати своїми випадами. Хоча воротарської роботи у Євгена Кречковського було набагато більше ніж у його візаві. Моментами «червоні» притискали «Камаз» до воріт та виконували різноманітні трюки із «селектом», але круглястий вперто не хотів лізти у сітку воріт.

Цілих одинадцять хвилини знадобилося ковельчанам, аби знайти шпарину у захисних побудовах господарів та пробити у ближній кут. Єдиний забитий м’яч Юрієм Романчуком став підсумком першої половини гри, а як показали подальші подій, і всього матчу.

По перерві гра дещо вирівнялася і швидкості значно впали. Всі старання «блакитно-чорних» призвели до того, що «Ковель» набрав 5 фолів і став обережніше діяти в ігрових епізодах. У «Камаза» почали з’являтися моменти, але гості діяли впевнено та спокійно. Чому тренерський штаб господарів не використав свій козир у вигляді надшвидкої молодіжної четвірки, а намагався переломити хід гри за рахунок досвідчених ветеранів лишається загадкою. «Червоні» останні хвилини цинічно контролювали м’яч і навіть не дали супернику можливості піти в позиційний наступ із п’ятим польовим гравцем.

Мінімальна та академічна перемога футзального центру робить підопічних Романа Бірука фаворитом у півфінальному протистоянні. Але в «Камаз-Агро» є шанс за добу проаналізувати свої помилки та спробувати реабілітуватися перед своїми вболівальниками.