Гра


6: 7

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р./Голоскоков С.




Про гру:

 Друга півфінальна пара плей-офф Вищої ліги також не розчарувала глядачів, котрі зібралися суботнього вечора в СК «Арена Спорт». Біло-зелене дербі з огляду на клубні кольори команд-суперниць розпочалося з небезпечної атаки «Вілії», що закінчилася пострілом у стійку воріт. За мить ще кілька небезпечних ударів по воротах «смугастих», але першим забив «Колос». Досвідчений Андрій Полтавець майстерно та чисто виконав підкат, обікравши Сергія Вишневського, і низом потужно пробив у кут.

Відповідь не забарилася. Відповідальність за удар із середньої дистанції взяв на себе Олександр Серяпов і не прогадав. З його не самим складним пострілом кіпер ківерчан не впорався і «селект» затріпотів у сітці. А за кілька хвилини ківерцівський клуб вимушений був брати тайм-аут, адже рахунок змінився не на їх користь – 1:3. Дві швидкі та розмашисті атаки на 7-й хвилині закінчилися влучними ударами Сергія Вишневського та Ігоря Онищука.

Негативні емоції явно заважали «Колосу» налагодити конструктивні дії. Гра роздробилася на окремі епізоди, де було багато боротьби та мало думки. Черговий швидкий конт-випад млинівців закінчився потужним ударом з лівого флангу атаки у дальній кут. Черговий дубль кращого бомбардира «Вілії» Сергія Вишневського відбувся не вперше у чемпіонаті Волині. А за 16 секунд до перерви Сергій мав шанс продемонтрувати «фокус із шляпою», але влучив у стійку.

Свій хет-трик 92-й номер гостей зафіксував у ігровому протоколі у дебюті другого тайму, хоча на той момент рахунок вже був 2:4, адже Орест Оришкевич на 16-й секунді забив за «Колос».

Аби відіграти гандикап у три м’ячі ківерцівська команда зняла з гри голкіпера та замінила його на прудкого Олександра Батрака. Перша позиційна атака захлинулася і дозволила забити вчетверте Сергію Вишневському. Рахунок 2:6 здавалося похоронив всі надії «смугастих». Проте своїм другим шансом у чисельному нападі «Колос» скористався професійніше і Орест Оришкевич оформив дубль. Ще за кілька хвилин Юрій Перстенюк відновив інтригу, а заспокоєний тезка – Юрій Ващук довів її до максимуму. Гра відновилася із потужною енергією. Під рев та галас трибун капітан ківерчан Олександр Ващук зрівнює рахунок, а за мить Ігор Онищук знову вивів «Вілію» вперед. Всі присутні на трибунах не пожалкували, що попри морозну погоду потрапили на справжній гарячий футзальний трилер. Остання хвилиниа була полумяною Фоли. Емоції. Нереалізований дабл-пенальті «Вілії» та моменти в ківерчан. І нарешті мінімальна перемога млинівської команди 7:6. А вже завтра матч-відповідь. Не пропустіть!