Гра


5: 2

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р./Голоскоков С.




Про гру:

 Переможець Регулярного чемпіонату у Вищій лізі був звільнений від матчів 1/4-ї фіналу плей-офф і до півфіналу потрапив напряму, але залишився на два тижні без серйозної ігрової практики. Можливо саме цей факт дався в знаки у дебюті зустрічі, коли «Агропродукт» доволі легко пропустив від колківчанина Романа Онищенко. Невдача підхлеснула горохівчан до більш активних дій у нападі і за хвилину «аграрії» вже були попереду. Спочатку Олександр Скопик швидко розібрався на «п’ятачку», а протягом все той же 5-ї хвилини гри Андрій Главацький все зробив ефектно та ефективно.

Ще за кілька хвилини естафету лідерства перехопили номінальні гості. На 9-й хвилині Роман Онищенко двічі завершив комбінації партнерів і оформив хет-трик. Суперник взяв хвилину на роздум і повів планомірний наступ на ворота Тарсас Гринчишина, який працював у поті чола. Тепер вже клубу «Екоресурси» знадобився тайм-аут, після якого перевага у рахунку збільшилася до двох пунктів. Довга передача від голкіпера через весь майданчик знайшла голову капітана «бордово-білих» Сергія Ліщука і на табло загорівся підсумок першого тайму – 4:2.

На 3-й хвилині другої половини гри Максим Конон не впереше за матчі плей-офф влучив у стійку воріт Леоніда Джигалюка і тим самим зберіг наелектризовану ауру на майданчику СК «Арена Спорт», хоча міг поставити переможну крапку у першому раунді протистояння.

Жовто-блакитні збільшили темп та пішли у наступ великими силами, заставляючи Тараса Гринчишина демонструвати всю свою майстерність. Закінчення поєдинку відбулося у традиціях футзалу, коли «Агропродукт» із п’ятим польовим  побіг рятувати гру, але відразу «обрізався» і Олександр Бойко вразив порожні ворота. З переможцем першого раунду нарешті все  стало ясно. «Екоресурси» вийшли вперед у серії та пішли ставити пиво свому голкіперу, який насправді став героєм поєдинку. Браво Тарас!